Al sinds 1994 gespecialiseerd in het vermaken van kledingstukken

Kledingreparatie in Groningen?

Bent u op zoek naar een goede kleermaker in Groningen voor uw kledingreparatie? Kleermaker Aïnda is al sinds 1994 gespecialiseerd in het vermaken, vergroten, omzomen, repareren en inkorten van kledingstukken. In ons naaiatelier kunnen wij elk kledingstuk repareren. Van broeken en T-shirts tot aan rokken en jurken. Alles is mogelijk en dat tegen scherpe prijzen. Wij zijn namelijk niet alleen de beste kleermaker van Groningen, maar we zijn ook nog eens één van de goedkoopste! Uw kleding laten repareren door Aïnda? Vraag direct gratis een offerte aan of kom gezellig langs in ons naaiatelier aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum!

De beste kleermaker van Groningen

Vermaken, vergroten, omzomen, repareren en inkorten

Bij Aïnda kunt u terecht voor kledingreparatie van al uw kledingstukken. Zo kunnen wij vermaken, vergroten, omzomen, repareren en inkorten. In ons naaiatelier kunnen wij daarbij bijvoorbeeld ook ritsen vervangen, knopen bevestigen, gordijnen vermaken of knoopsgaten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat het ook is, wij maken het voor u, ook kleine gaten of brandgaten! Wij werken met materialen zoals leer, linnen of katoen.

Prijzen kledingreparatie in Groningen

Op zoek naar een goede kleermaker in Groningen, maar wilt u niet te veel geld kwijt zijn? Begrijpelijk! Gelukkig hoeft kledingreparatie bij Aïnda niet veel geld te kosten, integendeel zelfs! Toch is het lastig om een standaard prijs te benoemen voor kledingreparatie. Elk kledingstuk is anders en ook elke beschadiging is anders. 

Wilt u een prijs op maat? Vraag dan gratis een offerte aan of kom langs bij onze kleermaker aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum. Wij verzekeren u, u betaalt nooit meer dan nodig. Wij zijn namelijk niet alleen de beste kleermaker, maar ook nog eens van de goedkopere. Vraag direct een offerte aan en we gaan voor u aan de slag!

Wasserette en stomerij Aïnda

Professioneel naaiatelier voor kledingreparaties en meer

Naast kleding kunnen wij ook stoelen, banken of ander meubilair opnieuw bekleden. Net zoals bij kleren, is slijtage van meubelstof een veelvoorkomend probleem. Ook kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een vlek niet meer uit uw meubilair krijgt. Wanneer de rest van het meubelstuk nog in orde is, is het herstofferen en bekleden een verstandige en duurzame oplossing. Opnieuw bekleden en de stoel of bank is weer zo goed als nieuw. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Over Aïnda

Wasserij en Stomerij Aïnda is al jaar en dag een begrip in Groningen op het gebied van alles rondom kleding. Van wassen, drogen en strijken tot aan kledingreparatie en stomen. Voor bewoners in de buurt en daarbuiten bieden wij daarbij ook een haal- en brengservice aan. Had u graag uw kleding willen laten repareren? Bij Aïnda is uw kleding in goede handen.

Kleding laten repareren en maken? Kleermaker Aïnda staat voor u klaar!

Uw kleding laten repareren door een professionele en betaalbare kleermaker in Groningen? Bij Aïnda betaalt u nooit meer dan nodig! Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alles omtrent kledingreparatie. Of het nu gaat om verstelwerkzaamheden (langer of korter maken), het repareren van bijvoorbeeld gaatjes of een nieuwe rits. Bij Aïnda kunt u altijd terecht voor het vermaken, vergroten, omzomen, repareren en inkorten van uw kledingstukken. Kledingreparatie in Groningen? Bij kleermaker Aïnda bent u aan het juiste adres. Vraag gratis een offerte aan of kom gezellig langs!

Klik om te Appen!
Call Now Button