Bij Aïnda kunt u gebruik maken van de beste strijkservice van Groningen. Wij letten op elkaar detail

Strijkservice Groningen

Had u graag uw kleding laten strijken door een specialist? Bij Aïnda kunt u gebruik maken van de beste strijkservice van Groningen. Wij letten op elkaar detail en zorgen ervoor dat wij uw kleding kreukvrij weer aan u afgeven. U kunt bij ons terecht voor het strijken van vrijwel alles, niets is ons te gek. Van overhemden tot broeken en van beddengoed tot bedrijfskleding. Uw wasgoed professioneel laten strijken? De strijkservice van Aïnda staat voor u klaar in Groningen. Neem nu contact op of vraag gratis een offerte aan. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, bij het centrum!

Kleding laten strijken

Overhemden, broeken, beddengoed en nog veel meer

Naast onze wasservice heeft u ook de keuze om uw was door ons te laten strijken. Wij strijken met professionele machines uw was 100% kreukelvrij. U kunt ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Heeft u weinig tijd of komt het u niet goed uit? Wij halen graag uw was op en brengen het weer gestreken en schoon bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waarom kleren strijken door onze strijkservice?

Het strijken van je kleren kent veel voordelen. Natuurlijk ziet een gestreken overhemd of shirt er veel netter uit, maar het strijken van je kleding kent nog veel meer voordelen. Zo zorgen wij met onze strijkservice ervoor dat uw kleding geen kreukels heeft. Hierdoor is het textiel glad en hecht vuil zich een stuk minder snel. Daarbij dood je veel bacteriën tijdens het strijken op hoge temperatuur. Als kers op de taart kunt u door het strijken van kleding ook uw kleren een stuk makkelijker en netter opvouwen.

Het juist strijken van uw kleding is niet zo eenvoudig als het lijkt. Zo moet u met veel aspecten rekening houden. Zo moet u niet te heet strijken en niet te lang. Omdat het strijken best een moeilijke opgave kan zijn kiezen veel mensen ervoor om hun kleding te laten strijken bij een specialistische salon. De strijkservice van Aïnda helpt u graag verder!


Prijzen strijkservice Groningen

Wilt u uw was professioneel laten strijken, maar niet te veel geld kwijt zijn? Geen probleem. Bij onze strijkservice in Groningen betaalt u nooit meer dan nodig. Elke klant is weer anders en de ene klant neemt net wat meer kleding mee dan de ander. Hierdoor is het lastig om één vaste prijs te vragen voor onze strijkservice.

Neem contact op via de telefoon, Whatsapp, mail of offerteformulier en laat ons weten wat u gestreken had willen hebben. Wij reageren binnen de kortste keren met een offerte op maat. Uiteraard kunt u ook direct langskomen bij onze salon in Groningen.

Wasserette en stomerij Aïnda

Over Aïnda

Wasserette en stomerij Aïnda is al sinds 1994 gespecialiseerd in alles omtrent het wassen, drogen, stomen en strijken van kleding in Groningen. Voor bewoners van de buurt en daarbuiten bieden wij ook een haal- en breng service: op door u gekozen tijden komen wij uw wasgoed brengen en halen. Uw wasgoed laten strijken door de beste wasserette van Groningen? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag! Binnen 3 uur heeft u uw wasgoed weer terug, maar dan schoner dan schoon en netjes gestreken!

Kleding laten strijken? Strijkservice Aïnda staat voor u klaar!

Het laten strijken van uw kleding hoeft niet veel geld te kosten. Wij maken gebruik van de beste machines, waardoor wij uw was binnen 3 uur al professioneel gewassen en gestreken kunnen hebben. Neem contact op via de telefoon, Whatsapp, mail of het offerteformulier en we gaan direct voor u aan de slag. U kunt uiteraard ook gezellig langskomen in onze wassalon in Groningen. Gebruik maken van onze strijkservice in Groningen? U kunt ons vinden aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum! Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten!

Whatsapp & Social Media

Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via Whatsapp. Klik op het icoon onderaan de pagina, en stuur ons meteen een bericht! U hoeft het contact niet op te slaan. U kunt ons ook volgen op social media, klik dan op het onderstaande icoon

Klik om te Appen!
Call Now Button