Bent u op zoek naar een wasserette in Groningen? Bij wassalon Aïnda zit u precies goed!

Wasserette in Groningen?

Bent u op zoek naar een wasserette in Groningen waar u uw wasgoed kan laten wassen? Bij wassalon Aïnda zit u precies goed! Breng uw was bij ons langs en binnen 3 uur kunt u het weer ophalen. Dankzij onze krachtige wasmachines kunnen wij niet alleen snel en schoon wassen, maar ook drogen. Naast uw kleren kunt u daarom ook bij ons terecht voor het reinigen en wassen van grotere artikelen. Denk hierbij aan beddengoed, gordijnen et cetera. Bij onze wasserij in Groningen krijgt u uw wasgoed altijd schoon en opgevouwen mee. Laat uw wasgoed nu wassen door onze wasserette in Groningen en profiteer van goedkope prijzen. Vraag gratis een offerte aan of kom langs in onze wasserij aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, bij het centrum!

Uw was weer schoner dan schoon met onze wasservice

Heeft u geen tijd om te wassen? Wij van Aïnda wassen uw wasgoed schoner dan schoon. Wat het ook is, wij zorgen dat het niet alleen schoon is, maar ook nog eens heerlijk ruikt. Van broeken tot T-shirt en van overhemden tot aan dekens, dekbedden en bedrijfskleding. Wij werken enkel en alleen met professionele wasmachines en de beste wasmiddel en wasverzachter. Heeft u speciale wensen? Laat het ons vooral weten en wij houden er rekening mee.

Waar kan onze wasserette u mee helpen?

Wassen, drogen, opvouwen en strijken

Bij onze wasserette in Groningen kunt u terecht voor een totaalpakket aan wassen. Naast het schoon wassen, drogen wij uw wasgoed en vouwen wij het ook nog eens netjes voor u op. Had u bijvoorbeeld ook graag uw overhemd gestreken willen hebben? U kunt altijd gebruik maken van onze strijkservice. Wij strijken alles!

Gratis haal- en brengservice

Heeft u weinig tijd of komt het u simpelweg even niet goed uit? Als extra service halen en brengen wij uw wasgoed op bij u thuis. Net zoals bij onze normale wasservice krijgt u uw was schoon, keurig opgevouwen en gestreken weer terug. Als zakelijke klant kunt u ook gebruik maken van deze dienst. Op verzoek halen en brengen wij de was wekelijks bij u thuis.

Over wasserette Aïnda

Wasserij en Stomerij Aïnda is al jaar en dag een begrip in Groningen op het gebied van kleding wassen, drogen, strijken en nog veel meer. Naast onze wasserette kunt u bij ons namelijk ook terecht voor kledingreparatie en kunt u gebruik maken van onze stomerijservice. Voor bewoners van de buurt en daarbuiten bieden wij ook een haal- en breng service: op door u gekozen tijden komen wij uw wasgoed brengen en halen. Uw wasgoed laten wassen door de beste wasserette van Groningen? Neem contact op en we gaan voor u aan de slag!


Prijzen wasserette Groningen

Had u graag uw wasgoed schoon willen hebben, maar wilt u niet te veel betalen? Dan bent u bij wasserette Aïnda aan het juiste adres. Wij zijn één van de beste en goedkoopste wasserette in Groningen. Bij ons betaalt u dan ook nooit meer dan nodig is. Omdat elke klant uniek is, is uiteraard niet elke wasbeurt hetzelfde. 

Neem contact op via de telefoon, Whatsapp, mail of offerteformulier en laat ons weten wat u gewassen had willen hebben. Wij reageren binnen de kortste keren met een offerte op maat. Uiteraard kunt u ook direct langskomen bij onze wasserette in Groningen. Binnen 3 uur heeft u uw wasgoed weer terug, maar dan schoner dan schoon!

Wasserette en stomerij Aïnda

Wasserette in Groningen? Vraag offerte aan of kom langs!

Schone was hoeft niet veel te kosten, vooral bij wassalon Aïnda niet. Wij maken gebruik van de beste wasmachines waardoor wij uw wasgoed kunnen wassen en drogen binnen 3 uur. Neem contact op via de telefoon, Whatsapp, mail of het offerteformulier en we gaan direct voor u aan de slag. U kunt uiteraard ook gezellig langskomen in onze wassalon in Groningen. U kunt ons vinden aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum! Heeft u vragen of speciale wensen? Geef het vooral aan.

Whatsapp & Social Media

Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via Whatsapp. Klik op het icoon onderaan de pagina, en stuur ons meteen een bericht! U hoeft het contact niet op te slaan. U kunt ons ook volgen op social media, klik dan op het onderstaande icoon

Klik om te Appen!
Call Now Button