Wij kunnen vrijwel alles voor u stomen. Wij werken daarbij enkel en alleen met milieuvriendelijke vloeistoffen

Stomerij in Groningen?

Op zoek naar een stomerij in Groningen waar u snel uw kleding kan laten stomen? Bij Stomerij Aïnda bent u aan het juiste adres! Wij kunnen vrijwel alles voor u  stomen, denk hierbij aan bijvoorbeeld uw pak of kostuum, jurk, jas, dekbed, gordijnen, bedrijfskleding, suede & leer of vloerkleed. Zelfs uw trouwjurk of bruidsjurk kan u laten stomen bij ons. Wij werken daarbij enkel en alleen met milieuvriendelijke vloeistoffen. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van het materiaal en zijn we ook nog eens duurzaam bezig. Uw kleding laten stomen door de beste stomerij in Groningen? Vraag gratis een offerte aan of kom langs in onze stomerij aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, bij het centrum!

Wat doet een stomerij?

Er heerst nog altijd veel onwetendheid over wat een stomerij precies is en doet. Voor vele wordt een stomerij dan ook gezien als echte luxe, maar dat valt reuze mee. Bij stomerij Aïnda in Groningen betaalt u namelijk nooit meer dan nodig. Door het stomen van kleding krijgt u resultaat dat met thuis wassen erg lastig te bereiken is. Uiteraard is het niet nodig om elk kledingstuk te stomen, maar in sommige gevallen is het zeker aan te raden. Bij een stomerij wordt er gebruik gemaakt van speciale vloeistoffen om vlekken of vuil te verwijderen. Hiermee kan er bijvoorbeeld vet en olie opgelost worden, iets wat met water wassen niet kan. Natuurlijke vezels als bijvoorbeeld zijde en wol kunnen krimpen of kleur verliezen wanneer ze in water gewassen worden. Dankzij het stomen behouden ook dit soort kledingstukken hun schoonheid en pasvorm! Een stomerij zorgt ervoor dat uw kleding er dus weer als nieuw uitziet.

Wat kun je laten stomen?

Op het labeltje van uw kleding staat vrijwel altijd welke kledingstukken u het beste kunt laten stomen. Twijfelt u? Geen probleem. U kunt altijd contact opnemen met onze stomerij in Groningen. In principe kun je stoffen als leer, zijde en wol het beste laten stomen door een stomerij. Deze stoffen kunnen namelijk beter niet nat worden. Bij stomen komt er dan ook geen druppel water te pas. Synthetische vezels, zoals bijvoorbeeld polyester, reageren ook goed op het stomen. Vraagt u zich af of u een bepaald kledingstuk kunt laten stomen? Neem contact op en we geven u advies op maat.

Voordelen van kleding stomen

Het laten stomen van uw kleding kent vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

 

  • Stomen is minder schadelijk, omdat wij groene producten gebruiken en speciale aandacht geven aan uw kledingstukken tijdens het stomen
  • Een stomerij is specialist in het verwijderen van vlekken en geurtjes die niet weggaan tijdens het regulier wassen
  • Bij onze stomerij is er een grote capaciteit, zo kunt u ook grote items laten stomen en reinigen
  • Stomen houdt uw kleding langer mooi en zorgt ervoor dat uw kleding minder snel slijt
Wasserette en stomerij Aïnda

Prijzen stomerij Groningen

Had u graag uw kleding willen laten stomen in Groningen, maar wilt u niet te veel betalen? Dan bent u bij stomerij Aïnda aan het juiste adres. Wij zijn één van de beste en goedkoopste stomerij in Groningen. Bij ons betaalt u dan ook nooit meer dan nodig is. Omdat elke klant uniek is, is uiteraard niet elke stoombeurt hetzelfde. Neem contact op via de telefoon, Whatsapp, mail of offerteformulier en laat ons weten welk kledingstuk u wilt laten stomen Wij reageren binnen de kortste keren met een offerte op maat. Uiteraard kunt u ook direct langskomen bij onze stomerij aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum.

Over stomerij Aïnda

Wasserij en Stomerij Aïnda is al jaar en dag een begrip in Groningen op het gebied van alles rondom kleding. Van wassen, drogen en strijken tot aan kledingreparatie en zelfs stomen. Voor bewoners in de buurt en daarbuiten bieden wij daarbij ook een haal- en brengservice aan. Had u graag uw kleding willen laten stomen? Bij stomerij Aïnda is uw kleding in goede handen.

Kleding laten stomen in Groningen? Stomerij Aïnda helpt u verder!

Schone kleding hoeft niet veel te kosten bij Aïnda. Uw kleding laten stomen door een professionele stomerij in Groningen? Bij Aïnda bent u aan het juiste adres. Vraag gratis een offerte aan of kom gezellig langs aan de Nieuwe Ebbingestraat 31, in het centrum!

Whatsapp & Social Media

Uiteraard kunt u ons ook direct bereiken via Whatsapp. Klik op het icoon onderaan de pagina, en stuur ons meteen een bericht! U hoeft het contact niet op te slaan. U kunt ons ook volgen op social media, klik dan op het onderstaande icoon

Klik om te Appen!
Call Now Button